Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε.... «συσκευή»,στον εγκέφαλο και με τον υπολογιστή.....VIDEO


 Ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε ότι η μυστική του εταιρεία νευροτεχνολογίας Neuralink θα παρουσιάσει μια λειτουργική «συσκευή», η οποία θα εμφυτεύεται στον εγκέφαλο και θα τον συνδέει με τον υπολογιστή.

Tο εμφύτευμα εγκεφάλου πάνω στο οποίο η εταιρεία Neuralink του Έλον Μασκ εργάζεται εδώ και χρόνια, αποκαλύφθηκε την Παρασκευή (28/08, τοπική ώρα).

Ο επιχειρηματίας υποστήριξε ότι αυτό θα μπορούσε να λύσει μια σειρά από εγκεφαλικές διαταραχές, νευρολογικά προβλήματα και τραυματισμούς της σπονδυλικής στήλης, που κυμαίνονται από απώλεια μνήμης έως κατάθλιψη και τύφλωση. 

Συγκεκριμένα, κατά την εκδήλωση της παρουσίασης, ο Μασκ ανέφερε:

«Μια εμφυτεύσιμη συσκευή μπορεί πραγματικά να λύσει αυτά τα προβλήματα».

Η συσκευή που αποκάλυψε ο Μασκ, έχει περίπου το μέγεθος ενός νομίσματος και ταιριάζει στο κεφάλι του ατόμου, απαιτώντας την αφαίρεση ενός μικρού τμήματος του κρανίου.

Ο Μασκ, μάλιστα, τη χαρακτήρισε ως «μια εφαρμογή στο κρανίο με μικροσκοπικά καλώδια».

Ενώ το υπάρχον «Utah Array» μπορεί να διαβάσει μόνο 100 κανάλια νευρώνων, η συσκευή «Link» μπορεί να διαβάσει περισσότερα από 1.000.

Ακόμα, ο Μασκ τόνισε ότι «θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το "Link" για να ελέγξετε τον αυτόματο πιλότο του αυτοκινήτου Tesla σας».

Η λειτουργία του εμφυτεύματος αποδείχθηκε στην εκδήλωση, μέσω πειράματος σε χοίρους, αλλά σημειώθηκε ότι δεν έχουν αρχίσει ακόμα οι δοκιμές σε ανθρώπους.

ΠΗΓΗ https://www.pronews.gr/epistimes/tehnologia/909715_elon-mask-paroysiase-syskeyi-tis-neuralink-poy-syndeei-ton-egkefalo-me

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ~ 27/8/2014

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΑΜΑΡΙ ΘΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΙ
ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΥΠΟΥΛΑ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΤΕ
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ......


ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ......

.ΑΛΛΑ Ε.ΣΥ. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣ.... ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ.
ΕΧΕΙΣ ΔΕΧΤΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ. ΕΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΙΝΙΑ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΑΥΤΗΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
1ο ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ.
2ο ΠΕΡΝΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΝΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ Ε.ΣΥ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
3ο ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΚΥΤΤΑΡΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΟΣ ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΕΣ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΣ.

ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΧΑΡΗΝ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ...ΠΟΙΟΣ ΕΥΗΜΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ;ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ; ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΝΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ




https://youtu.be/ieXyos2MYRE

ΩΣΟΥ  ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ  ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.
ΜΠEIΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ #ΕΛΛΗΝΩΝ_ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤEIΤΕ ΟΙ
ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΩ... ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΑΣ
ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…
ΕΣΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ;;;

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΣ 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ 

ΟΤΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΜΑΣ .. ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΦΩΣ http://www.artemis-sorras.gr
1. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr 2. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr 3. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr 4. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
ΕΛΕΝΗ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ 6981558514 
ΕΣΥ ΚΩ 2 ΝΥΜΦΑΙΑΣ 21 ΤΚ 8500 
MAIL.ESYKO2@GMAIL.COM 2242025578 DJSPIRO@HOTMAIL.NO

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ

ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook