Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ προσπάθησαν να διώξουν τον κόσμο....VIDEO

 ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ προσπάθησαν να διώξουν τον κόσμο από τους δρόμους στη Θεσσαλονίκη - ΒΙΝΤΕΟ

Τα ξημερώματα της Πέμπτης αστυνομικές δυνάμεις απομάκρυναν δεκάδες νεαρούς από το πεζοδρόμιο της οδού Μακένζυ Κινγκ για μη τήρηση των οδηγιών προστασίας από τον νέο κορωνοϊό. Προηγήθηκε προειδοποιητικό μήνυμα από τα ηχεία περιπολικού της ΕΛ.ΑΣ. που καλούσε τους νεαρούς να αποχωρήσουν από το σημείο.

Για ακόμη ένα βράδυ η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη κλήθηκε να περιφρουρήσει την τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό της COVID-19. Ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία συγκέντρωσης της νεολαίας τις μεταμεσονύκτιες ώρες στο κέντρο της πόλης είναι το τοιχίο της Αγίας Σοφίας. Στην οδό Μακένζυ Κινγκ δίνουν ραντεβού κάθε βράδυ αρκετές δεκάδες νεαροί και διασκεδάζουν συζητώντας, γελώντας και πίνοντας αλκοόλ.

Στις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης με εντολή του κέντρου επιχειρήσεων συγκεντρώθηκαν στην οδό Αγίας Σοφίας αστυνομικοί των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και Ο.Π.Κ.Ε. Σε κοντινή απόσταση κλήθηκε υποστηρικτικά μία διμοιρία των ΜΑΤ. Ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης αναπαρήγαγε από τα ηχεία του το μήνυμα του Αρχηγείου της Αστυνομίας για απαγόρευση του συνωστισμού.

Το μήνυμα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σας ενημερώνουμε ότι για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας δεν επιτρέπεται ο συνωστισμός. Παρακαλούμε όπως συμμορφωθείτε και απομακρυνθείτε από τον χώρο».

Το μήνυμα δεν ήταν αρκετό για να αποχωρήσουν οι νεαροί. Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί ζήτησαν διά ζώσης από τους νεαρούς να απομακρυνθούν. Το πεζοδρόμιο της Μακένζυ Κινγκ άδειασε μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς να δημιουργηθεί η παραμικρή ένταση.

Δείτε στο βίντεο του thestival πλάνα από την αστυνομική επιχείρηση:


ΠΗΓΗ http://policenet.gr/article/διασ-και-οπκε-προσπάθησαν-να-διώξουν-τον-κόσμο-από-τους-δρόμους-στη-θεσσαλονίκη-βιντεο?fbclid=IwAR1DHmCUJpmF3EZQusxMneaCZ2m8DaWU2lHHtIPfe7Y6prbpxIpc-CZYrwY


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΕ ΠΑΝΕ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΑ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΣΟΥ ΧΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΕΝΩΣΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ ΧΡΩΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΟΥ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΩΝΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ

Ε.ΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥ ΧΕΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ


ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ!!
ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΟΛΟΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΚΑΙ ΘΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΚΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΣΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ,
ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ, ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.
ΚΑΘΗΚΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗΣ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΕ, Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ!!
ΑΥΤΗ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ, ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ!!
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ, Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΩΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ….
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙ Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΡΟΣΟΣ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΤΗΛ.: 697 3528 354
E-MAIL: b.drosos@gmail.com








ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΓΑΤΟΝΟΝ // ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ // ΥΠΟΔΟΥΛΟΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ

https://youtu.be/UDfd12TcQa0

ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ......ΑΛΛΑ Ε.ΣΥ. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣ.... ΧΡΕΙΑΖΕΤAI ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ.....

ΩΣΟΥ  ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ  ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.
ΜΠEIΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ #ΕΛΛΗΝΩΝ_ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤEIΤΕ ΟΙ
ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΩ... ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΑΣ
ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

1. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr 2. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr 3. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr 4. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
ΕΛΕΝΗ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ 6981558514 
ΕΣΥ ΚΩ 2 ΝΥΜΦΑΙΑΣ 21 ΤΚ 8500 
MAIL.ESYKO2@GMAIL.COM 2242025578 DJSPIRO@HOTMAIL.NO

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ

ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook