Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ό,τι σπέρνεις θερίζεις, ό,τι είσαι έλκεις δες γύρω σου .....VIDEO

 Γράφει ο Αθανάσιος Στεργίου



Δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό που να σε έχει δεμένο ή δεμένη χωρίς την συγκατάθεσή σου.

Μη πας μακριά, δες γύρω σου. Ό,τι υπάρχει, άνθρωπος, καθημερινότητα, δουλειά εργασία ασχολία ασθένεια υγεία είναι επιλογή σου. Στο ατομικό 100%, κι αν δεν είναι 100% δικό σου είναι επιλογή του συλλογικού, μέρος του οποίου είσαι κι εσύ. Και με την σιωπή, μη πράξη, ή μη ανάλογη δράση συμμετέχεις και εσύ είτε ενεργά είτε παθητικά. Είτε θέλεις να σου το παραδεχτείς είτε όχι.

Η δουλειά που δεν σου αρέσει θυμήσου ήταν επιλογή σου. Ακόμα και τώρα, το να παραμένεις είναι επιλογή σου. Οι αλυσίδες είναι δικές σου. Αλλάζεις την αβεβαιότητα και τον όποιο φόβο ή αμφιβολία του νέου με την σιγουριά της όποιας ασφάλειας με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Οι όποιες δικαιολογίες, έχουν δεν έχουν δίκαιο λόγο μέσα τους είναι μόνο επιλογή σου. Όπως ακριβώς και το ειδικό βάρος που αποδίδεις σε κάθε γιατί σου.

Ο σύντροφός σου θυμήσου ήταν επιλογή σου. Και είναι ακόμα, αλλιώς θα έφευγες. Κανείς δε σε κρατάει με το ζόρι. Μόνο η συνήθεια και η φόβοι σου.

Η μοναξιά σου (ή ιδανικά η μοναχικότητά σου) θυμήσου ήταν και είναι επιλογή σου. Έχει κι αυτή την ομορφιά και την ασφάλειά της. Αν δεν έπαιρνες κάτι από αυτή την κατάσταση, θα την είχες αλλάξει.

Το πως σου συμπεριφέρονται οι γύρω σου, θυμήσου εξακολουθεί να είναι επιλογή σου. Άσε τις ουτοπίες για μια άλλη ζωή. Εδώ, η συμπεριφορά που δέχεσαι είναι αυτή που επιλέγεις να επιτρέψεις. Είτε για να μη τσακωθείς, είτε για να μη χάσεις κάτι (που πιθανότατα είναι κι εκτός ουσίας), είτε για να μη χαρακτηριστείς ως μη αποδεκτός κι αποδεκτή.

Το πως μετα- και δια-χειρίζεσαι τον χρόνο, χρήμα, ενέργεια, σώμα, νου σου θυμήσου ήταν και είναι επιλογή σου. Ακόμα κι η ασθένεια είναι αποτέλεσμα των επιλογών, είτε σου είτε του συλλογικού μας. Κι ακόμα κι αυτή έχει έρθει για να σου πει και να σου δείξει, όπως το κάθε σου συναίσθημα αλλά δεν ακούς και δεν βλέπεις. Η εκ γενετής είναι μια άλλη ιστορία.

Τα πάντα είναι μια ανταλλαγή. Για την ανιδιοτέλεια έχουμε δρόμο πολύ.

Αργά ή γρήγορα, στο τέλος πάντα έρχεται ο λογαριασμός. Ό,τι σπέρνεις θερίζεις, κι ό,τι είσαι έλκεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις κατάσταση ή άνθρωπο που να σε επισκέφτηκε χωρίς να έχει συντονίσει με κάτι μέσα σου. Είτε θέλω, είτε σκέψη, είτε τραύμα, είτε φως, είτε σκοτάδι.

Στο συνειδητό σκέφτεσαι να πάρεις το αμάξι Χ σε μπλε χρώμα. Ξαφνικά, όλο βλέπεις όπου πας το αμάξι Χ σε μπλε χρώμα. Ήταν πάντα εκεί, απλά τώρα είπες στον νου σου να εστιάσει σε αυτό.

Αποφασίζεις να ασχοληθείς με τη ζωγραφική ή κάτι καλλιτεχνικό. Ξαφνικά αρχίζεις να γνωρίζεις ανθρώπους ή να μαθαίνεις από γνωστούς σου πως ασχολούνται με την τέχνη. Ξεκινάς να ασχολείσαι με εναλλακτικά και ενεργειακά. Ξαφνικά διαπιστώνεις πως όλα συγχρονίζουν με αυτή σου την επιλογή.

Κι έτσι σχηματίζεται το πεπρωμένο σου, ή “πατάς” πάνω στα προδιαγεγραμμένα. Το ράδιό σου συνειδητά ή υποσυνείδητα συντονίζεται με την ανάλογη συχνότητα. Κι αν κάτι έρθει που δε το έχεις συνειδητά, μην αναρωτιέσαι. Ήρθε είτε γιατί υπάρχει μέσα σου υποσυνείδητα, είτε ως προσωπικό σου τεστ για το αν θα πέσεις σε επανάληψη ή είσαι έτοιμος και έτοιμη για την επόμενη “πίστα”.

Άσε τι κάνουν οι άλλοι, αν είναι τυχεροί τα βρήκαν έτοιμα είχαν αστέρι ή αν όχι. “Μηδένα προ του τέλους μακάριζε”. Εστίασε σε σένα και τις δικές σου επιλογές.

ΠΗΓΗ https://www.awakengr.com/o-ti-sperneis-therizeis-o-ti-eisai-elkeis-to-sympan-timorei-alla-ki-epivraveyei/?fbclid=IwAR24hdEta8XyEU_ncalfEMoXeNmH4vhPhcFU_6VUEzoybOL1VmELRD2rQo4

Ο ΦΟΒΟΣ ΣΟΥ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ!!! ΕΝΩΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!!!!!! VIDEO


 Ο ΦΟΒΟΣ ΣΟΥ

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ!!! ΕΝΩΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!!!!!!


ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥΣ 
Ε.ΣΥ. ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΣΟΥ 
ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΑΝ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ





ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 9 ΛΕΠΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ....VIDEO

https://youtu.be/6OdmIQSaC1g




"ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ"

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ....VIDEO

ΩΣΟΥ  ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ  ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.
ΜΠEIΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ #ΕΛΛΗΝΩΝ_ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤEIΤΕ ΟΙ
ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΩ... ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΑΣ
ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ 

1. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr 2. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr 3. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr 4. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
ΕΛΕΝΗ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ 6981558514 
ΕΣΥ ΚΩ 2 ΝΥΜΦΑΙΑΣ 21 ΤΚ 8500 
MAIL.ESYKO2@GMAIL.COM 2242025578 DJSPIRO@HOTMAIL.NOΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ

ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook